Danvikar A/S blev grundlagt i 1963, og er i dag Danmarks ældste, danskejede vikarbureau. Vi er kendt for personlig service, kvalitet og effektivitet med det enkelte menneske i centrum. Derfor gør vi meget ud af at finde den rigtige person til det rigtige job – både fagligt og menneskeligt.

Vores mål er at skabe en personlig og venlig atmosfære for både medarbejdere og kunder.

Vi er og vil vedblive at være store nok til at kunne være en professionel samarbejdspartner, men ikke så store, at man forsvinder i mængden. Vi har gjort det til vores speciale, at forsyne såvel større som mindre virksomheder og offentlige institutioner, med de helt rigtige personaleløsninger inden for kontor og finans.

Vi plejer den tætte kontakt til vores vikarer, da det er vigtigt for os at være en imødekommende og behagelig arbejdsgiver.

Det betyder også, at du får en tilfreds og veloplagt vikar ud i din virksomhed. Det er en af grundene til, at vore kunder vender tilbage til os. Når vi har modtaget en mundtlig eller skriftlig jobbeskrivelse, kan vi med ganske kort varsel stille en kvalificeret kandidat til rådighed, som hurtigt kan sætte sig ind i de arbejdsopgaver, der skal løses.

_________

Med venlig hilsen
Rolf Bisgaard, Direktør

VIKARENE SIGER

  • Bente Jeppsen

    Jeg har været meget godt tilfreds med at være receptionist vikar hos Danvikar, da jeg er kommet meget ud og bliver udfordret. Danvikar er gode til at følge op på om kunden er tilfreds og komme med feedback til vikaren. Danvikar.dk er kompetente og kan anbefales.

  • Kasper D. Jensen

    Danvikar har været hurtige og professionelle til at sætte mig i job og efterfølgende få mig videre til andet job. Jeg har været utrolig glad for den personlige tilgang der er, hvilket for mig har betydet at man har kunne udtrykke sine tanker i en tryg dialog, hvor de så handler udfra dette.